Siirry sisältöön

Järjestä yritystapahtuma

Virkistyspäivä, kick off tai yrityksen pikkujoulut? Meillä järjestät unohtumattoman yritystapahtumasi!

Yritystilaisuudet

Kaarle XII tiloja voit varata monipuoliseen yrityskäyttöön. Upeat tilamme Helsingin ydinkeskustassa tarjoavat puitteet mieleenpainuviin juhliin – hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Voit valita juhlatilan ravintolan eri osioista tilaisuutesi koon mukaan. Ota yhteyttä niin järjestetään unohtumaton yritystapahtuma!


Kalle luo upeat puitteet yritystapahtumille

Ravintolamme tilat on helposti jaettavissa tilaisuutesi koon mukaan. Voit varata koko yläkerran, pienempiä baareja alakerrasta tai vaikka koko talon käyttöösi, mikäli juhlasi sitä edellyttävät. Katso kuvia ja tarkemmat esittely tiloista täältä.

Tutustu tiloihimme virtuaalikierroksella

Catering-palvelut tilaisuuteesi

Kaarle XII:ssa tapahtumien ruoat ja pikkusuolaiset hoitaa Food&Events Catering, joka on catering-tilaisuuksien rautainen ammattilainen. Toteutamme jokaisen asiakkaan villeimmätkin tarpeet ja suurimmatkin unelmat!

Food&Events Catering räätälöi kullekin asiakkaalle tapahtumakohtaisesti tarjoukset, jossa otetaan huomioon asiakkaiden sekä kunkin tilaisuuden yksilölliset toiveet ja tarpeet. Saatte meiltä herkullisen cateringin omaan tilaisuutenne tarpeen mukaan.. Kertokaa meille, mitä haluatte ja ammattitaitoiset kokkimme toteuttavat toiveenne.

Food&Events Catering antaa kotimaisuudelle suuren arvon – toiminnan keskiössä onkin kotimaisuus sekä vastuullisuus!


Kysy tarjous tapahtumallesi

Alla olevalla tarjouspyyntö-lomakkeella voit kysyä tarjousta yksityistilaisuuden järjestämisestä Kallessa.

Huom! Mahdolliset sisäänpääsyyn ja eteispalveluun liittyvät kysymykset pyydämme osoittamaan ota yhteyttä -sivulta löytyvällä lomakkeella tai suoraan ravintolaan sähköpostitse kaarlexii@restel.fi.

Tarjouspyyntö

KK slash PP slash VVVV
Toivottu kellonaika(Pakollinen)
:
Tilaan uutiskirjeen(Pakollinen)
Tilaamalla Food&Events Tapahtuma- ja ruokaravintoloiden uutiskirjeen varmistat, että saat aina ajankohtaiset tiedot kampanjoista ja parhaista eduista.