Siirry sisältöön

Kaipaatko juhlahumua jokaiseen työpäivään? Hae meille!

Haluaisitko mukaan rentoon, mutta reippaaseen porukkaamme?

Tarjoamme mielekkäitä tehtäviä mukavassa tiimissä ja yhdessä Helsingin legendaarisimmista yökerhoista. Jos haluat mukaan tekemään mutkatonta ravintolakokemusta, josta asiakkaat nauttivat, hae meille töihin.

Kaarle XII -yökerhon omistaa Restel Ravintolat Oy. Restel on yksi merkittävimmistä ravintola-alan yrityksistä Suomessa. Siksi myös uramahdollisuudet ovat erinomaiset. Konsernin yli 200 ravintolasta ympäri Suomen löytyy monipuolisesti kaikentasoisia haasteita ravintola-alan ammattilaisille.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Olitpa sitten hakemassa ensimmäistä työpaikkaasi tai uusia haasteita urallesi, Restel tarjoaa työmahdollisuuksia kaiken tasoisille osaajille aloittelevista tarjoilijoista kokeneisiin päällikkötehtäviin. Oikeanlaisella asenteella ja määrätietoisuudella pääset etenemään urallasi nopeallakin aikataululla!