Siirry sisältöön

Järjestä bileet

Etkot, juhlat, tai jatkot – Kallessa onnistuu kaikki! Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan suunnittelu.

Unohtumattomat yksityistilaisuudet

Kaarle XII tiloja voit varata helposti yksityiskäyttöösi. Olipa tarkoituksenasi järjestää syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut tai jokin muu juhla – meillä se onnistuu! Upeat ja monipuoliset tilamme Helsingin ydinkeskustassa tarjoavat puitteet mieleenpainuviin juhliin. Voit valita juhlatilan ravintolan useasta eri osioista tilaisuutesi koon mukaan.

Tilat

Maanantaista keskiviikkoon voit varata koko yläkerran tai vaikka koko talon käyttöösi, mikäli juhlasi sitä edellyttävät. Torstaisin ja viikonloppuisin baarit avataan myös muille asiakkaillemme, joten yksityistilaisuutesi voi tilasta riippuen kestää aina klo 22.30 asti.

Kaarle XII tilat on helposti jaettavissa tilaisuutesi koon mukaan. Minimihenkilömäärä yksityis- ja yritystilaisuuksissa on 30 henkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus Helsingin paraatipaikalla!

Tutustu tiloihimme virtuaalikierroksella

Pyydä tarjous

Haluatko järjestää Kallessa yksityistilaisuuden tai muun tapahtuman? Jätä viesti, niin aloitetaan suunnittelu!

Yläkerta

Kaarle XII:n yläkerta koostuu kolmesta erillisestä tilasta, jotka tarjoavat puitteet maksimissaan 300 hengen tilaisuuksiin! Yläkerrasta löytyy Bar 4 ja Bar 5 , jotka yhdistämällä tiloissa voi järjestää loistavasti esimerkiksi firman pikkujoulut tai suuremmatkin yksityisjuhlat. Yläkerran voi jaotella kolmeen osioon tilaisuuden teeman tai erityisvaatimusten mukaan.

  • Yläkerta kokonaisuudessaan aukeaa noin 300 henkilön tilaisuuksiin
  • Bar 5 yli 100 hengen tilaisuuksiin, tai jos tilaisuudessa on tarkoitus jorata
  • Bar 4 on ideaalinen 40–60 henkilön tilaisuuksiin

Bar 4

Bar 5

Yläkerran aula

Alakerta

Alakerrasta voit varata Bar 1, Bar 2 ja 3 tai Klubi-tilan käyttöösi.

  • Bar 1 soveltuu erinomaisesti 20-60 hengen yksityistilaisuuksiin. Tila tarjoaa täydelliset puitteet niin virkistystilaisuuksien, astetta rennompien kokousten kuin ikimuistoisen juhlien järjestämiseen. Tila soveltuu hyvin alkuillan tilaisuuksiin, sillä tila avataan yleisölle klo 20.00 (kesäkaudella 15.8. asti klo 21.00).
  • Bar 2 ja 3 ovat sopivia tiloja n. 50–200 vieraan tilaisuuteen. Näissä tiloissa järjestät isommatkin juhlat ja kokoukset Helsingin paraatipaikalle.
  • Klubilta löytyy istumapaikkoja n. 30 hengelle. Pääset sujahtamaan oman sisäänkäynnin kautta suoraan narikka-aulasta ja illan sujuvuutta palvelevat toiletit naisille sekä miehille. Juomatarjoilu hoituu viereisestä SuomiBaarista ja ruokatarjoilu sovittavissa erikseen etukäteen.

Bar 1

Bar 2

Bar 3