Siirry sisältöön

Mietityttääkö jokin? Haluatko kysyä meiltä jotain?

Katso vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös kysyä meiltä kysymyksiä Ota yhteyttä-lomakkeella.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Mikä on ikäraja Kalleen?
Torstaista lauantaihin ikärajamme on 24 vuotta. Yksityisbileissä voimme sopia järjestäjän kanssa ikärajasta, mutta sen tulee olla vähintään 18 vuotta.

Miksi Kallessa on kaksi jonoa?
Kalle on toiminut samalla liikeidealla ja nimellä jo vuodesta 1976 lähtien, joten matkanvarrella Kantiksia on tullut paljon ja me haluamme sitoutua ihmisiin, joille Kanta-asiakkuus on kunnia-asia ja siksi myös Kantisjono on olemassa.

Mistä voin kysyä löytötavaroita?
Löytötavaroita voit tiedustella lähettämällä kyselyn kadonneista tavaroista täältä. Toimitamme kaikki edellisen viikon löytötavarat Suomen Löytötavaratoimistoon aina maanantaisin (Narinkkatori 3, Kampin keskus, pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimituksiin). Löytötavaratiedustelut maanantaisin kello 14 jälkeen puhelinnumerosta 0600 04401.

Moneltako Kalle aukeaa?
Ovet aukeavat klo 20.00 torstaista lauantaihin skumppatunneilla 20–22. Kesäkaudella ovet aukeavat klo 21.00.

Moneltako jonot alkavat?
Torstaisin normaalijono alkaa n. klo 22 ja Kantisjono klo 22.30 jälkeen. Perjantaisin ja lauantaisin normaalijono alkaa klo 22 ja Kantisjono n. klo 23.

Onko Kalleen sisäänpääsymaksua?
Kalleen tullessasi maksat vain eteispalvelumaksun, ellei iltaan kuulu jotain järisyttävää spektaakkelia, mistä ilmoitamme varmasti hyvissä ajoin.

Jonon ohi isommalla porukalla?
Mahdolliset sisäänpääsyyn ja eteispalveluun liittyvät kysymykset pyydämme osoittamaan ”ota yhteyttä” sivulta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse kaarlexii@restel.fi suoraan ravintolaan.

Otamme sisäänpääsyvarauksia torstaista lauantaihin kello 22.30 saakka. Suuren kysynnän vuoksi emme voi pitää asiakaspaikkojamme sidottuna sisäänpääsyvarauksiin tuota pidempään.

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta? Voit jättää meille mieltäsi askarruttavan kysymyksen Ota yhteyttä-lomakkeen kautta.